two colleagues side by side

Professional Services – vi er her for å støtte deg

Vårt sylskarpe Professional Services-team støtter selskapet ditt i den daglige driften så vel som i uforutsette situasjoner. Betydningsfull kunnskap kombinert med systemekspertise garanterer den beste hjelpen du kan få i bedriften.

business woman in front of a computer

Rask og enkel implementering

Det er raskt og enkelt å innføre Clausion-systemet. En Professional Service-konsulent vil fortsette å hjelpe selskapet ditt også etter at implementeringsperioden er over, slik at du kan være sikker på at de kjenner til alle de ulike nyansene i selve systemet og i selskapet ditt.

business man with laptop

Administratortjeneste

Livet kan være fullt av overraskelser – da er det godt å vite at hjelpen er nær. Hvis det oppstår en midlertidig mangel på ressurser, for eksempel som følge av foreldrepermisjon, sykemeldinger eller ferie, kan Clausion hjelpe. Det er ikke uvanlig at selskaper, spesielt børsnoterte selskaper, må ta hensyn til ressursmangler i risikoplanen sin. Clausion sine Professional Service-konsulenter kan, takket være den høye kompetansen, tre midlertidig inn i rollen som administrator hos selskapet, for eksempel for å hjelpe til med å ferdigstille regnskapet.

Støtte til regnskap

Alle som driver med økonomi og finans vet at tiden når regnskapet skal leveres er den travleste tiden av året. Clausion vil støtte deg gjennom rapporteringsprosessen, slik at også denne går som smurt.

Konsulentene våre er forhåndsbooket for å hjelpe deg med regnskapet – så vær forberedt, og sørg for at du får støtten du trenger når tiden er inne for å levere regnskapet.

Uansett om behovene dine er noen av de ovennevnte, vedlikeholdsrådgivning, forretningsordninger i systemet eller gjennomgang for å oppnå best mulig praksis, er vårt Professional Service-team her for deg.