Ta bedre beslutninger for bedriften din

Clausion er et uavhengig og erfarent vekstselskap som tilbyr skybaserte løsninger og tjenester for bedrifters ytelsesstyring, med et mål om å hjelpe kundene våre med å lykkes i hverdagen. Clausion sine løsninger er enkle å bruke og implementere. Konsulentene våre har mye erfaring, og er her for å hjelpe deg.

climbing mountain

Vekstselskap med mange års erfaring

Clausion ble etablert i mars 2018, da Basware solgte økonomistyringsvirksomheten sin til et fond som ble administrert av Verdane. Clausion har hatt god og solid erfaring med programvare for økonomistyring og tjenestevirksomhet gjennom 25 år.

Siden mai 2022 har Clausion vært en del av insightsoftware.

Staben vår består av nærmere 100 eksperter innen økonomi og programvare. Vi jobber innen forskning og utvikling, konsultasjon, kundestøtte, salg og markedsføring.

Clausion har en enorm kundebase med hundrevis av store og middels store selskaper og kunder innen offentlig sektor. Kundene våre inkluderer de største pensjonforsikringsselskapene, banker, byer, kommuner og kommunale servicesentre samt flere internasjonale børsnoterte og private selskaper på tvers av alle industrier.

Vår bransjeuavhengige løsning kombinerer finansiell konsolidering med forretningsplanleggingssystemer – og add-on pakkeløsninger for IFRS, GRS og offentlig sektor.

Clausion hjelper selskaper med en skybasert løsning, slik at de kan ta bedre beslutninger i den daglige driften.

Høres det interessant ut?