Økonomi­avdelingens nervesenter

Clausion sparer selskapets økonomiavdeling for mye verdifull tid! I stedet for å fungere som en datainnsamler, kan vi hjelpe dere med å bli en dataanalytiker – noe som skaper ekstra verdi til bedriften. Budsjettering og prognoser bør ikke bare være økonomiavdelingens ansvar. Det bør tas i bruk på tvers av hele selskapet – ved hjelp av en brukervennlig sky.

Clausion sin løsning er integrert for alle bedriftssystemer. På den måten får du full tilgang til data, og du får tall som du kan stole på.

pile of papers and numbers

Mot rullerende prognoser

Også i dag er det mange selskaper som anser budsjettet som en prognose av fremtidig omsetning, og jobber hardt for å utarbeide det én gang i året. Men et budsjett bør i stedet være en aktiv handlingsplan som hjelper selskapet med å oppnå best mulige resultater. En nøkkelfaktor er da å bevege seg mot rullerende prognoser, noe som vil bidra til å øke presisjonen til prognosene.  

Små ting utgjør den store forskjellen

Klarte du ikke å spikre den store avtalen? Eller har du fått gode nyheter, og landet en avtale som du trodde var tapt? Uansett må du alltid være i stand til å handle aktivt. Den største fordelen ved rullerende prognoser er at selskapet kan handle raskt, og prognosene er alltid oppdaterte.

Clausion sine eksperter har hjulpet dusinvis av mellomstore og store selskaper med budsjettering og rullerende prognoser.

Les en artikkel om hvordan du kan gjøre løpende økonomiprognoser til en suksess for selskapet ditt.

data on ipad

Budsjettering i moderne forretningsmiljøer innebærer at man må forholde seg til stadige endringer. Derfor er det viktig at man har budsjetteringsverktøy som er fleksible og pålitelige. Clausion sin løsning fungerer som et nervesenter for økonomiavdelingen. Du kan stole på at dataene ikke blir silt ut, men at de ser helt like ut for hver bruker. Pålitelige data danner grunnlaget for pålitelige beslutninger. Ikke nøl med å ta det første steget inn i moderne bedriftsplanlegging med Clausion.

Hva bør alle selskaper vite om bedriftsbudsjetter? Les mer!

Vil du vite hvordan Clausion kan hjelpe selskapet ditt med prognoser?