laptop with BI report view

Visualiser dataene dine

Clausion tilbyr flere muligheter for å møte kravene til din BI (Business Intelligence)-rapportering. Vår unike regnearkteknologi inkluderer varierte muligheter for å visualisere ulike KPI-er (Key Performance Indicator). Vi har også en integrasjonspakke til alle de store BI-plattformene, dersom det er din ønsket BI-strategi.

Akkurat som med all rapportering fra Clausion, passer denne løsningen fleksibelt, uansett hvilke behov du har – begynn i det små, sikt høyt.

data on ipad

Med Clausion trenger du ikke et eget datavarehus eller et team med dataanalytikere for å komme igang. Alle rapporteringsstrukturer og brukerrettigheter er standardfunksjoner i Clausion. Alle Cloud controller-brukerne får opplæring i å lage nydelige KPI-grafer. Visualiser skjulte innsikter i dataene dine med Clausion.   

Trenger du integrasjoner? Ikke noe problem

Integrasjon – dersom selskapet ditt har valgt å gå for en separat BI-plattform, har vi en pakket løsning som lar deg flytte data mellom systemer. Alle strukturene og brukerrettighetene vil følge med – og du kan enkelt få mer ut av BI-verktøyet ditt med Clausion.    

Vil du ta rapporteringen din til et nytt nivå?

Skriv inn kontaktopplysningene dine, så vil du høre fra oss.