Et åpent planleggings­system i sanntid

Kombiner salgs- og driftsplanlegging (S&OP), økonomiplanlegging, rapportering, budsjettering og prognoser. Få full oversikt over alt som skjer i bedriften din.

cloud service

I en verden som er i stadig endring ønsker selskaper å fokusere på å analysere data i stedet for å samle den inn. Dette blir vanskeligere å få til dersom disse dataene ligger spredt rundt, og man må bruke unødvendig mye tid på å samle dem fra ulike kilder.

For å kunne samle alle dataene trenger man en plattform som både er enkel å bruke og skalerbar. Ved å integreres i ulike bedriftssystemer, datakilder og ved å konvertere dataene til ett samlet format, fungerer Clausion sin løsning som et «nervesenter» for alle økonomiske data.

data in ipad

Unike løsninger ved hjelp av regnearkteknologi

I tillegg til å samle inn og kombinere data, tilbyr Clausion muligheter for bedriftsplanlegging og rapportering. Clausion Cloud er enkel å bruke for alle som er kjent med regnearkteknologi à la Excel.

Moderne og flerdimensjonalt planleggings- og rapporteringssystem

Clausion Business Planning er skalerbar for ulike typer bedrifter, og er basert på en moderne og pålitelig skytjeneste. Takket være de enkle integrasjonene blir det enkelt å overføre data fra alle bedriftssystemene.

pile of papers and numbers

Økonomiplanlegging + driftsplanlegging = full pakke

Kjernen i økonomiplanlegging er de grunnleggende, valutabaserte utregningene av resultatregnskap, balanseoppgjør og kontantstrømoppstilling, på toppen av organisasjonsstrukturen, alternative hierarkier og resultat- og kostnadssteder.

I tillegg til kontinuerlig ledelsesrapportering: Mål, budsjetter og prognoser kan bygges på regnskapsdata.

Driftsplanlegging går mer i dybden av et spesifikt område i bedriften, og den drar nytte av den flerdimensjonale funksjonen. Dette gjør det mulig å bruke andre drivere og parametre enn valuta og organisasjonsstruktur.

Er du interessert i å finne ut hvordan Clausion kan hjelpe selskapet ditt med bedriftsplanlegging?