laptop with clausion system

En komplett løsning for finansiell konsolidering for grupper

Clausion sin løsning for finansiell konsolidering har variert, ferdiglaget innhold som gjør den unik for grupper. Den komplette løsningen inkluderer også profesjonelle tjenester – og full støtte. Allsidige integreringer gjør det lett å overføre data fra hundrevis av ulike bedriftssystemer.

data in ipad

En komplett og pålitelig løsning

Uansett om du skal utarbeide regnskapet ditt i henhold til GRS eller IFRS, har Clausion en allsidig løsning som er enkel å bruke, og som kommer til hjelpe deg med å bli mer effektiv. Ved å automatisere kjernedriften gjennom konsolidering sparer du mye tid, uansett om du rapporterer månedlig, hvert kvartal eller kun én gang i året.

Clausion sin løsning for finansiell konsolidering inkluderer profittresultater, balanse og kontantstrømoppstilling med merknader. Du kommer dessuten til å spare tid på rapportering og konsolidering takket være systemets grunnleggende funksjoner, som for eksempel automatisk beregning av forskjeller i konverteringsrate, ferdiglagde funksjoner for elimineringer og enkel drilldown til regnskapsbilagsnivået.

De gjeldende IFRS-reglene spiller også en viktig rolle i kravene til regnskap i henhold til GRS og norsk regnskapslov. Hvis behovene dine endrer seg, for eksempel hvis selskapet ditt blir børsnotert, og du er nødt til å gå over til IFRS-rapportering i stedet for å kun forholde deg til GRS, vil overgangen gå som smurt med Clausion. LINKKI!!

data on paper

Ekspertene våre hjelper deg

Våre erfarne eksperter vil hjelpe deg hele veien – drevet av omfattende konsolidering og betydningsfull kompetanse innen finansiell konsolidering. Vi kan også komme inn som en midlertidig ressurs ved behov dersom det oppstår uforutsette omstendigheter.

Ønsker du å gjøre finansiell konsolidering raskere og mer pålitelig?