financial consolidation

En komplett løsning på finansiell konsolidering

Bruker du mye tid på å behandle de samme numrene og dataen om og om igjen? Forenkle arbeidet og automatiser regelmessige oppgaver. Med hjelp av forhåndslagde rapporteringsmaler som er i henhold til de siste standardene, har finansiell konsolidering har aldri vært så enkelt.

data in ipad

En komplett finansiell konsolideringsløsning som er rask og enkel å implementere

The Clausion Financial Performance Management systemet inkluderer mange smarte og unike funksjoner for å hjelpe og effektivisere din finansielle konsolideringsprosess, noe som gjør arbeidet ditt lettere. Våre forhåndslagde pakker for finansiell rapportering, forenkler og effektiviserer det daglige arbeidet ditt. Oppdateringer er enkle uansett om du gjør endringer knyttet til fusjoner, oppkjøp eller lovpålagte endringer. Ikke kast bort tid på endringsledelse når det allerede har blitt gjort for deg.

Unik IFRS-pakke

Clausion har en unik tilnærming til finansiell konsolidering. IFRS-løsningen inkluderer forhåndslagde IFRS-diagrammer og en omfattende mal for rapportering av finansregnskap.

Clausion IFRS-løsning er kontinuerlig oppdatert og nye lovpålagte endringer blir regelmessig lagt til i nye versjoner av pakkene. Det er ikke begrenset til IFRS – ofte er lokale GAAP-er som K3 eller FAS inkludert i rapportpakkene.

data on paper

Lett å implementere, lett å bruke

Clausions løsninger er kjent for brukervennligheten. Implementeringen av Clausion-systemet er designet for å være enkelt, raskt og praktisk. Etter implementeringen kan kundene administrere og utvikle systemet om ønskelig. Clausions profesjonelle tjenester og kundeservice er alltid en telefonsamtale unna.

laptop with data

Synergifordelene ved å kombinere finansiell konsolidering og bedriftsplanlegging

Clausion tilbyr mye mer enn en effektiv løsning på finansiell konsolidering. Kombiner finansiell konsolidering med Clausion bedriftsplanlegging og bruk dataen flerdimensjonalt – på samme plattform. Løsningen for bedriftsplanlegging inkluderer effektive måter å håndtere f.eks. salg og operasjonell planlegging, finansiell planlegging, operativ planlegging, budsjettering og prognoser.

Med Clausion får du alltid:

  • Én, virkelig integrert løsning for bedriftsplanlegging og finansiell konsolidering.
  • Enkel å integrere med andre bedriftssystemer som ERP, CRM, osv.
  • Rask og enkel å implementere.
  • Kontinuerlig utvikling og nye funksjoner.
  • Dedikert kundeservice og profesjonelle tjenester med den beste ekspertisen innen bransjen.

Systemutviklingmed kunder

Clausions verktøy har blitt utarbeidet sammen med kunder. Basert på ekte brukere har Clausions løsninger blitt utviklet sammen med kundene, basert på hundrevis av saker og år med ekspertise. Dette gjør det til et unikt verktøy for økonomistyring som er lett å bruke og raskt å implementere.

Ønsker du å gjøre livet ditt lettere med finansiell konsolidering?