Data on devices

Tall du kan stole på

Clausion sin løsning kan beskrives som nervesenteret for økonomiavdelingen, ettersom det kan integreres med en rekke ulike bedriftssystemer. Du får tilgang til alle data for bedriftsplanlegging, rapportering og finansiell konsolidering. Når dataene er samlet på ett sted, er du garantert å kunne stole på tallene.

Takket være Cloud kan du jobbe når som helst, hvor som helst, så lenge du har internettforbindelse. Ikke kast bort tiden din på å samle inn data. Fokuser heller på å analysere dem. Da gir du bedriften din de beste forutsetningene for å lykkes.

data in ipad

Et åpent planleggingssystem i sanntid

Clausion Business Planning kombinerer finansiell planlegging og rapportering med flerdimensjonal operativ planlegging. Det samler alt man trenger av data til bedriftsledelse på ett og samme sted – trygt, troverdig og i et lettlest format. Bruk tiden din på å gjøre analyser og å ta beslutninger i stedet for å samle inn informasjon. Clausion Business Planning er designet for å hjelpe deg med de daglige rutinene og viktige beslutningene i selskapet ditt.  

En komplett løsning for finansiell konsolidering

Finansiell konsolidering kan gjøres enkelt og lettvint hvis du bruker en komplett løsning. Automatiserte prosesser og ferdiglagde maler, utformet etter de nyeste standardene, gjør IFRS-rapporteringer til en lek. Dedikerte Clausion-eksperter hjelper deg med alle spørsmål knyttet til finansiell konsolidering som oppstår på veien.  Ta styringen over arbeidsmengden din og spar tid ved å automatisere rutinene.

Smarte beslutninger basert på data

Data er kjernen i Clausion sine løsninger. Trenger du en ferdiglagd løsning for finansiell konsolidering, eller ønsker du å forbedre bedriftsplanleggingen og rapporteringen? Eller kanskje alt på en gang? Uansett hvilke krav du har, vil Clausion sine løsninger hjelpe deg med å gjøre smarte, datadrevne beslutninger i bedriften din.

Ønsker du å ta bedriften din til nye høyder?