Customer stories

Din suksess er vår suksess! Finn ut hvordan Clausion har hjulpet selskaper med økonomisk planlegging, rapportering, driftsplanlegging og finansiell konsolidering.

alko

Alko: Enklere budsjettering og prognoser

«Vi har mye erfaring med Clausion-systemet, og vi har fått mye ut av det i bedriften når det gjelder budsjettering, prognoser og økonomiplanlegging.»

Les mer

Fortaco

Fortaco: Finansiell konsolidering i egne hender

«Prosjektet ble veldig godt organisert av Clausion. Clausion vet også hva som gjøres sett fra et numerisk perspektiv, ikke bare et systemperspektiv. Løsningen kombinerer et godt system med betydningsfull kompetanse.»

Les mer

Parmaco daghem

Parmaco: Automatisering gir pålitelighet

«Samarbeidet har vært fantastisk – vi har hatt noen konsulenter i toppklasse. Problemet i systemprosjekter er ofte at vi som økonomer snakker et annet språk enn teknologitypen på den andre siden av bordet. Dette er ikke tilfellet med Clausion. Systemkonsulentene er økonomieksperter som også har dyptgående kunnskap om de teknologiske sidene av systemet. Det har vært en utrolig stor fordel».

Les mer

Unisport

Unisport – på vei opp i skyene

«Samarbeidet med konsulentene fra Clausion har vært fantastisk. Jeg ser frem til å gå over til Clausion Cloud, og til å se hva dette vil bringe. Et godt samarbeid er spesielt viktig i disse tider hvor alt er i endring.»

Les mer

Genelec speakers

Genelec: Viktigheten av prognoser

«Jeg har vært svært fornøyd med konsulentene fra Clausion og kundeservicen deres. Konsulentene har mye erfaring med en rekke ulike typer selskaper og driftsmiljøer. Samtalene er alltid gode, og de kommer alltid med ulike typer løsninger. Vi har aldri blitt skuffet over kundestøtten til Clausion».

Les mer

Granlund

Granlund: Sparer tid for økonomiavdelingen

«Alle data ligger på samme sted, og vi trenger ikke å overføre dem fra ett system til et annet, noe som sparer oss for mye tid. Dette har økt tempoet på budsjetteringsprosessen vår betraktelig.»

Les mer

Elenia

Elenia sin regnskapsføring og planlegging går så det suser

«Clausions løsning har vært spesielt god ved grupperapportering. Den har alt man trenger til IFRS-rapportering og resultatregnskap, balanse og kontantstrøm liggende klart. Når formlene er bygget opp, kan man utforme en rapport med kun et tastetrykk.»

Les mer

Lehto

Lehto: Datasporing på ulike nivå

«Alt i alt, har jeg vært veldig fornøyd med Clausion, og samarbeidet har vært godt og velfungerende. Konsulentene fra Clausion er svært erfarne, og det synes virkelig i arbeidet deres. Det er fantastisk å ha tilgang til slike eksperter som har implementert ulike løsninger til alle slags selskap gjennom årene».

Les mer

Finnvera

Finnvera: Effektiv rapportering

«Konsulentene er utrolig profesjonelle og samarbeidsvillige. Løsningene de tilbyr er gjennomtenkte og planlagte.»

Les mer